čtvrtek 11. dubna 2024

Plavání

 

Plavecký výcvik (bazén 11.ZŠ ve Frýdku)

 

Bude zahájen ve středu 17. 4. 2024. Bude probíhat každou středu až do 26.6. 2024 (10 lekcí po 2 vyuč. hodiny). Náhradní lekce za státní svátek bude 10.6. Žáci dostanou nový rozvrh, který začne platit od pondělí 15. 4. 2024 do konce školního roku.

 

K zahájení plaveckého výcviku je nutný posudek o zdravotní způsobilosti potvrzený lékařem (děti dostaly formulář 11.3.).

Děti, které budou ze zdrav. důvodů osvobozeny z plavání (na základě vyjádření lékaře), budou zařazeny do výuky v jiné třídě a nebudou klasifikovány ve 3. čtvrtletí z TV (plavecký výcvik je povinnou součástí osnov TV).

Děti, které nebudou moci plavat, např.  po nemoci, musí předložit písemnou omluvenku od rodičů a také budou zařazeny do výuky v jiné třídě. Nebo po dohodě a s písemnou omluvenkou mohou v doprovodu dospělého po skončení

2. vyuč. hodiny odejít domů.

 

Pokud se dítě do školy dostaví nachlazené, učitel může rozhodnout, že se dítě plaveckého výcviku nezúčastní a zůstane ve škole v jiné třídě s náhradním programem.

 

Odjezd od školy každou středu v  9:30, návrat kolem 12:30 hod. Děti si na plavání vezmou plavky, ručník, hřeben, sprch. gel nebo mýdlo (to vše v igelit. tašce) a svačinu. Nedávejte šampony, hlavu si umývat nebudou. Vše ponesou v batůžku. Aktovky s učením zůstanou ve škole.

 

Dívky s dlouhými vlasy musí mít vlasy pevně sepnuté nebo nosit plaveckou čepici (nejlépe obojí).

Kursovné i dopravu neplatíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ekokonference

 Naše třída si připravila na ekokonferenci módní přehlídku. Navrhli jsme a vytvořili modely z neobvyklých materiálů jako je bublinková fólie...